marți, 24 ianuarie 2012

My passion for ELLE

De aproape 10 ani citesc lunar revista ELLE. Imi place foarte mult pentru ca are foarte multe articole interesante, pentru ca este o revista despre moda adevarata (nu despre ce cred niste ”specialisti in domeniu”), despre viata, despre problemele cu care ne confruntam zilnic, despre frumusete, lifestyle, despre mai tot ce ne intereseaza pe noi, fetele.
Acum 10 ani nu stiam eu prea multe despre moda si nici nu stiu daca as fi devenit asa de dependenta de astfel de informatii daca sora mea nu m-ar fi indemnat sa citesc ”acel numar” din 2002. Mi-a placut atat de mult incat apoi nu-mi mai placeau celelalte reviste pentru ca faceam difenenta intre ele si ELLE ceea ce le facea sa iasa mereu in pierdere.
Astfel am reusit sa adun un numar impresionant de reviste pe care mama mereu ma ameninta ca le va arunca intr-o zi pentru ca nu le vedea rostul odata ce erau deja citite de n ori (mereu mai gaseam ceva interesant in ele). Am reusit sa o conving sa le pastram pana cand ne-am hotarat sa renovam apartamentul. Atunci nu am mai avut ce face pentru ca nu aveam unde sa le tin, asa ca am decis sa renunt la aproape toate (de primul numar nu m-am putut desparti).
De atunci a mai trecut ceva timp in care am reusit sa fac o colectie asemanatoare cu cea pe care o aveam inainte (lucru care ma face destul de mandra:)) ).Deci va puteti inchipui cat de fericita am fost cand am aflat ca sediul ELLE se va schimba si vor dona o parte din colectia lor cititoarelor fidele. Stiindu-ma una dintre ele le-am trimis un mail la care am primit un raspuns pozitiv destul de repede, asa ca vineri dimineata eram prezenta la redactie si imi alegeam reviste petru colectia mea.
Cand am ajuns acasa aveam un zambet larg pe fata si un morman de reviste in brate din Rusia, Spania, Italia, UK. Asa ca mi-am pregatit un delicios ceai, m-am cuibarit in pat si m-am apucat sa le citesc (exceptand ELLE Rusia pe care doar am rasfoit-o). Acum colectia mea este ceva mai bogata si eu ceva mai multumita :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu