joi, 26 ianuarie 2012

The Morning News

Astazi a aparut noul numar ELLE Romania. Am aflat asta de pe pagina lor de facebook imediat dupa ce am iesit din sala de examen (sunt in plina sesiune) pentru ca recunosc ca sunt o dependenta de facebook. Nu postez prea des, dar trebuie sa fiu la curent cu TOT :))). Acum va prezint si voua "what is about" in acest numar.
pupici

ELLE FEBRUARIE 2012

" EXPERIMENT – GHIDUL ELLE DE SELF-HELP – Exista oare cineva care n-ar vrea sa schimbe nimic, dar absolut nimic din viata sa? Care n-ar dori sa-si imbunatateasca propria persoana macar putin? Noi am vrea. Cinci dintre fetele ELLE au testat pentru voi tot atatea metode la moda de upgrade personal.

REPORTAJ – VIATA INCEPE DUPA BIROU – Mozaic, arta, chiromantie, cultura Africana, gatit, feng shui, make-up, bricolaj, modelaj in lut, percutie, dans contemporan, oratorie, impletit. Crezi ca le-ai incercat pe toate? Reporterul ELLE, Alina Baisan, s-a cufundat in oferta de cursuri after work din Bucuresti si a iesit mai inteleapta din ele.

FENOMEN – INDUSTRIA GREA A MUZICII USOARE – Inca ne mai amintim vremurile cand cea mai ascultata muzica romaneasca purta numele vag peiorativ de “usoara”. Astazi, cand zeci de melodii romanesti urca in topurile internationale, iar nume precum Inna, Alexandra Stan si Vika Jigulina devin celebre in toata Europa, reporterul ELLE, Ioana Ulmeanu, se intreaba daca muzica usoara mai e atat de usoara.

FASHION – ALEGERILE ELLE PENTRU VALENTINE’S DAY – Fii sigura ca ai in garderoba cel putin o rochie in tonuri de smarald, o pereche de pantofi stiletto din satin de matase si accesorii pretioase in cele mai pure nuante de portocaliu. Cine spune ca trebuie sa te imbraci numai in rosu?

FASHION – CE-SI DORESC FEMEILE – Dupa 30 de ani petrecuti in lumea modei, Michael Kors are o armata de fani la fel de numeroasa ca cea a unui actor de la Hollywood. Rebecca Lowthorpe, reporterul ELLE UK, urmeaza cursurile de masterat Kors.

HEALTH – GUSTUL LACRIMILOR TALE – Diete; alimente; slabit. Te sperie aceste cuvinte? Atunci poate este momentul sa regandesti felul in care mananci."

Sursa: www.elle.ro

2 comentarii:

  1. Chiar ma gandeam zilele trecute ca ar trebui sa apara! Ma bucur ca acum stiu ca pot sa o citesc maine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da... si eu asteptam de mult numarul
      a intarziat cateva zile
      cred ca din cauza vremii:))

      Ștergere